Ingressat amb múltiples fractures l'home atropellat a Encamp

L'accident ha succeït a l'altura del número 94 de l'avinguda Joan Martí, que s'ha hagut de tallar durant una estona al trànsit

accident encamp
accident encamp

Una ambulància dels bombers ha hagut de traslladar aquest migdia un home resident de 85 anys cap a l’hospital després de ser envestit per un cotxe al bell mig de l’avinguda Joan Martí d’Encamp, a l’altura de l’hotel Comte de Foix. L’accident ha passat poc abans de les 12 i s'hi ha vist implicat un Opel Astra matriculat al Principat. L'home ha quedat ingressat al centre hospitalari per tal de refer-se de múltiples fractures que ha patit. Ja en el lloc del sinistre es queixava de molt dolor en un braç i en una cama.

Per socórrer la víctima de l’accident s’han traslladat fins al lloc dels fets agents de circulació del comú d’Encamp, els agents d’atestats de la policia amb la nova furgoneta, un vehicle del SUM i l’esmentada ambulància dels bombers. Mentre s’ha hagut d’atendre la dona enmig de la caçada mateix l’avinguda s’ha hagut de tallar al trànsit. L'accident ha estat a l'altura del número 94 de l'avinguda.

atropellament encamp  

 

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending