Moments de tensió a la frontera del riu Runer per l’incendi d’un vehicle en territori espanyol

(AMB VÍDEOS) L’accés al país i la sortida del mateix s’està veient alterada per la crema d’un cotxe que s’ha encès només creuar el pas fronterer i que ha obligat a tallar totalment la circulació

EL COTXE CREMANT AMB EL PUNT DUANER ESPANYOL AL FONS.
EL COTXE CREMANT AMB EL PUNT DUANER ESPANYOL AL FONS.

S’han viscut moments de tensió a la frontera del riu Runer. La crema d’un vehicle, que sortia d’Andorra i tot just entrava en territori espanyol, ha obligat a tallar tota la circulació durant una estona. Les flames que s’han començat a agafar al vehicle pels baixos, han anat cremant el turisme, un Peugeot 307 matriculat a Espanya, davant la perplexitat de la resta de conductors que hi havia en aquell moment al punt fronterer. L’incident ha passat poc després de 2/4 de 6 de la tarda.

Les flames que han calcinat el vehicle han provocat un incendi que ha deixat anar una espessa fumera, que es veia des de força metres enllà, tant pel cantó espanyol com per l’andorrà. S’han mobilitzat tant els bombers de la Seu com els d’Andorra i han estat els espanyols els primers en arribar. També era els primers que s’havien contactat perquè el fet estava succeint en territori espanyol. Els minuts que han trigat en arribar els membres del cos d’extinció s’han fet eterns pels qui s’esperaven a banda i banda de la frontera i s’han viscut escenes de tensió i pànic. Alhora que es criticava el retard en arribar a lloc.

Cotxe cremant a la frontera del riu runer

Quan el conductor del turisme, un jove resident a la Seu, ha estat advertit per altres conductors de la situació i s’ha adonat de què passava, s’ha aturat en sec i immediatament ha sortit corrent esperitat. No ha patit cap mena de dany personal. El cotxe sí que ha quedat completament calcinat. Certament, un agent del cos nacional de policia espanyola ha intentat apagar el foc amb un extintor. Però ha estat en va.

WhatsApp Image 2023 07 27 at 17.59.48 (1)
El vehicle totalment calcinat.

Quan han arribat els bombers de la Seu no han pogut fer gran cosa més que controlar que la calcinació del vehicle no comportés altres danys col·laterals. Una vegada cremat i extingides les flames, s’ha deixat tallat el carril de més a la dreta en sentit descendent, és a dir, en direcció a la zona duanera espanyola, i s’ha restablert la circulació per la resta de carrils.

Cotxe en flames
WhatsApp Image 2023 07 27 at 17. (1) (1)
EL VEHICLE CREMANT.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending