Mobilització policial per l’alteració d’un home que portava un ganivet multiusos

Dues patrulles han acudit aquesta tarda al carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, en les immediacions de les instal·lacions del Lycée, davant el que semblava un conat de baralla que ha acabat en no-res

La detenció l'ha practicat la policia.
La detenció l'ha practicat la policia. Toni Solanelles

Un suposat conat d’altercat amb un home que es mostrava d’allò més alterat per causes que no han transcendit ha obligat la policia ha mobilitzar-se aquesta tarda al carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, en les immediacions de les instal·lacions del Lycée Comte de Foix. El fet que l’home en qüestió portés al damunt una navalla multiusos ha encès les alarmes.

Inicialment, semblava que hi podia haver un altercat en què l’home, que estava visiblement fora de si, empraria el ganivet. Altres persones que estaven per la zona haurien alertat la policia i dues patrulles s’haurien desplaçat fins a l’indret. Passaven uns quants minuts de les cinc de la tarda. Només arribar els agents haurien reduït l’home sense haver d’emprar pràcticament la força.

Oficialment, les fonts de la policia consultades han explicat que malgrat l’alteració que presentava l’home, en cap cas ha exhibit la navalla ni, encara menys, ha amenaçat ningú amb ella. Això sí, veient la situació que presentava l’home, els agents l’han traslladat a l’hospital perquè fos convenientment avaluat. Les fonts consultades han assegurat que en cap cas no hi havia previsió de detenir l’implicat.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending