Mobilització per una falsa alarma d’incendi en una de les torres del Clot d’Emprivat

Després de més de mitja hora de revisió arran de la connexió del senyal acústic s’ha acabat concloent que no hi havia cap alerta real i el promotor de l’obra podria ser sancionat

Comentaris

Dos vehicles dels bombers davant l'accés principal a la torre.
Dos vehicles dels bombers davant l'accés principal a la torre. Toni Solanelles

Bombers, policia i agents de circulació d’Escaldes s’han hagut de mobilitzar al tomb de 2/4 de 7 de la tarda per acudir en un edifici en construcció situat a l’avinguda Nacions Unides de la parròquia escaldenca, a l’inici de la zona coneguda com el Clot d’Emprivat. La connexió de l’alarma de l’immoble ha estat el detonant d’una mobilització que ha estat en va i que pot acabar suposant una sanció per al promotor de l’obra.

Un camió d’extinció d’incendi i el vehicle de comandament s’han desplaçat fins al lloc. I és que resulta que fa pocs dies els bombers també es van haver de desplaçar cap al mateix indret per, en aquella ocasió, un avís de fum. I el fum hi era. Aquesta vegada, tant policies com bombers no han sabut trobar res. Els agents del cos d’extinció d’incendis estaven plenament preparats amb els seus vestits per si havien d’intervenir. Però no ha calgut.

IMG 9181
Dos dels agents de bombers parlant amb un dels responsables de la promoció.

Un cop ha arribat a lloc un dels responsables de la promoció, ha quedat tot aclarit, s’ha aixecat el dispositiu, que ha afectat lleument el trànsit per aquell punt de la xarxa viària urbana, i s’ha conclòs que l’alarma d’incendis havia saltat indegudament. Això pot suposar que el responsable de l’equipament, segons figuri en el registre establert a l’efecte, pugui ser sancionat d’acord a la normativa establerta.

Etiquetes

Comentaris

Trending