Mobilització dels bombers per un petit foc en la cuina d’un restaurant al carrer Na Maria Pla

Durant una estona, els treballadors i els clients que hi havia al local han hagut de sortir a l’exterior pels efectes de la fumera que s’ha generat, i que ha suposat més un ensurt que altra cosa

Comentaris

Els bombers intervenint al carrer Na Maria Pla.
Els bombers intervenint al carrer Na Maria Pla. Pilar Candel

Un parell de dotacions dels bombers -un camió d’extinció i un cotxe de comandament- s’han hagut de mobilitzar per acudir a un conegut restaurant del carrer Na Maria Pla on un petit foc en la cuina ha causat un ensurt que ha obligat treballadors i clients, més per la fumera que per qualsevol altre risc, a sortir a l’exterior del local.

Per precaució, i mentre ha durat la intervenció, agents de circulació del comú d’Andorra la Vella han tallat el carrer, encara que aquesta circumstància no ha suposat una gran alteració en la circulació de la zona. El sinistre s’ha donat poc després de 2/4 de 8 de la tarda i en poc més de mitja hora, els bombers han tingut la situació més que controlada i s’ha reobert el carrer, a la zona del Fener, al trànsit. En principi, l’afectació tant de les flames com del fum no tindria una rellevància gaire notable.

 

Comentaris (2)

Trending