Malestar al Pas de la Casa per aldarulls provocats pels turistes

Un grup d’una cinquantena de joves va generar un fort escàndol, a més de moure contenidors i, segons els veïns, vomitar als edificis confrontants a un local d’oci

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=QvgoVT03GLM

El Pas de la Casa és un dels destins més habituals durant la temporada de neu i, especialment, durant l’època nadalenca i de Cap d’Any. Això comporta, a més de molts turistes, que alguns d’ells siguin força incívics, provocant el malestar dels veïns d’algunes zones, que han de lidiar amb actituds poc respectuoses amb l’entorn i amb el descans de les persones. Aquest ha estat el cas d’un grup d’una cinquantena de joves que, aquesta passada nit de dilluns, han generat un fort escàndol, han jugat amb els contenidors i, a més, haurien vomitat a les portalades dels edificis.

La indignació i el malestar dels veïns del Pas de la Casa, en aquesta ocasió al carrer de la Solana, ha tornat a aflorar aquesta matinada. Persones que viuen a la zona asseguren que estan cansats de tornar a repetir, any rere any, la mateixa història amb diferents protagonistes. Tot i que compleixen el mateix perfil, turistes joves que acudeixen amb grups organitzadors per passar les vacances esquiant i, pel que sembla, fent altres coses menys cíviques.

Aquest grup, que arribaria a ser d’una cinquantena de joves, aparentment valencians, no haurien deixat descansar els veïns aquesta matinada. La principal queixa arriba pel fet que la ingesta d’alcohol a un dels locals d’oci de la zona sigui força elevada i que els porti a vomitar a les portalades dels blocs confrontats. Per tant, els residents als habitatges es veuen amb la brutícia, sumat al fort soroll que pot arribar a generar un grup d’aquesta grandària a altes hores de la nit.

Més enllà de les indisposicions i del gran escàndol, també haurien jugat amb el mobiliari urbà, movent contenidors amunt i avall. Amb tot en conjunt, els veïns van decidir avisar la Policia, que va acudir al lloc on s’estaven produint els altercats. Durant la intervenció, però, es va dispersar el grup i es considera que ja no es van produir més actes incívics. Els residents de la zona, però, han denunciat el que consideren que és una inactivitat per part dels agents policials i, sobretot, que es continuï produint i fomentant aquest turisme al Pas de la Casa.

Comentaris (9)

Trending