Intervenció dels bombers per un foc de xemeneia al Tarter

El cos va enviar un nombre important d’efectius per por a la possibilitat que les flames afectessin també el sostre de fusta de l’edifici

Incendi a la pleta del Tarter.

Els bombers han hagut d’intervenir aquest dimarts a la nit per apagar un foc de xemeneia en un edifici del Tarter. En concret, a la pleta de Sant Pere. El desplegament d’efectius va ser força espectacular, amb homes de fins a tres parcs, ja que es va témer que les flames es poguessin estendre pel sostre de fusta de l’immoble. Afortunadament, la intervenció va ser ràpida i relativament senzilla, segons han indicat fonts del cos.

L’avís es va rebre cap a dos quarts de deu de la nit. Els veïns van alertar que sortia fum de la xemeneia i també d’algunes lloses del teulat. Ràpidament, es va mobilitzar el cos, que va enviar un camió escala des d’Andorra la Vella i dos de foc des de Canillo i el Pas de la Casa. “Ens van advertir que hi havia un llosat de fusta i per això vam mobilitzar més efectius”, ha explicat el cap de guàrdia.

Un cop al lloc dels fets, es va actuar amb rapidesa per apagar la xemeneia i retirar els elements que, per la temperatura que havien agafat, podien provocar que l’incendi acabés afectant més part de la teulada. I és que, s’ha apuntat des del cos, “són estructures amb les quals hem d’anar amb molt de compte”.

La intervenció va ser relativament “senzilla”. Cap a les dotze de la nit es va donar per acabada i es va recuperar la tranquil·litat a la pleta.

Etiquetes

Comentaris

Trending