Intenta evitar ser controlat conduint begut i està a punt de provocar un atropellament massiu

L’home va ser localitzat per la policia quan circulava per un carril tancat al trànsit amb un excés de velocitat i, quan va comprovar que el seguien, va accelerar per mirar de fugir, fet que no va aconseguir

Comentaris

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia.

La policia va detenir la matinada de diumenge un conductor al qual va detectar quan circulava amb excés de velocitat i per un carril tancat al trànsit. Se’l va perseguir i durant l’intent de fugida va estar a punt d’atropellar un grup de gent que estava a l’exterior d’un local d’oci. Un cop interceptat, es va constatar que anava borratxo. L’home afronta càrrecs per anar begut i per conducció temerària.

Els fets van tenir lloc a altes hores de la matinada, cap a dos quarts de sis, del diumenge. L’home, resident de 33 anys, circulava per la carretera general 1. Ho feia per un carril que, com acostuma a passar a les nits, es troba tancat al trànsit. A més, molt per sobre dels 50 quilòmetres per hora permesos.

Ràpidament, se li va fer seguiment. L’home, en veure que tenia patrulles de policia al darrere, va accelerar. Volia fugir. En aquell moment, va passar per l’exterior d’un local d’oci nocturn, ja tancat, però encara amb una notable presència de clients que n’estaven sortint. La desgràcia va estar a prop. Segons s’ha explicat des del cos de policia, van ser unes quantes les persones que van haver d’apartar-se sobtadament per evitar ser atropellades.

Finalment, els agents van aconseguir interceptar-lo. A l’hora de fer-li la prova d’alcoholèmia, va donar un resultat d’1,82 grams per litre de sang. És a dir, més que multiplicava per dos el límit establert com a positiu penal, que és de 0,8.

Per això, ja se l’imputa un delicte per circular sota els efectes de l’alcohol. A banda, també afronta càrrecs per un delicte de conducció temerària.

Comentaris (5)

Trending