Ingressat a l’UCI un motorista després de ser rescatat de dins de la presa de Ransol

El pilot, resident de 25 anys, va perdre el control d’una Honda CBR1000 i va haver de ser extret pels bombers; presenta fractures en diverses parts del cos però la seva vida no perilla

L'accidentat va anar a parar a la presa de Ransol.
L'accidentat va anar a parar a la presa de Ransol. ARXIU

Un jove resident de 25 anys que anit conduïa una Honda CBR1000 matriculada al Principat roman ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital i hi continuarà els propers dies arran de les diverses fractures que es va fer en perdre el control de la moto i anar a parar dins de la presa de Ransol, d’on el van haver d’extreure els bombers.

L’accident, a la carretera CG-2, va tenir lloc pocs minuts després de les 11 de la nit i van ser activats diversos cossos. Inicialment, tot i localitzar la moto, no es trobava el seu pilot i per un moment es va témer el pitjor. Una vegada recuperat el jove ferit, se’l va traslladar a l’hospital on se li van fer les proves corresponents.

Segons fonts hospitalàries, el motorista ha patit diverses fractures en punts diferents del cos i tot i la gravetat de les lesions, la seva vida no perilla. En qualsevol cas, i per un millor control i seguiment del dolor i les fractures que pateix, el jove romandrà encara entre tres i cinc dies més en observació a l’UCI. El seu estat és estable.

Comentaris

Trending