Ingressat a l’hospital un motorista accidentat amb alcoholèmia positiva a Canillo

L’accident, a l’altura de la rotonda de l’Aldosa, va provocar ahir al vespre retencions notables especialment en el sentit de baixada cap al centre del país

Retencions producte de l'accident.
Retencions producte de l'accident.

Un home resident de 46 anys roman ingressat al centre hospitalari després de ser intervingut quirúrgicament i en funció de quan se li doni l’alta podria ser formalment detingut després de patir aquest dimarts a darrera hora de la tarda un accident en perdre el control de la motocicleta que pilotava i donar positiu en el control d’alcoholèmia. El sinistre va passar poc després de les 8 de la tarda a tocar de la rotonda de l’Aldosa de Canillo.

Formalment, el sinistre va succeir al punt quilomètric 13,925 de la carretera general CG-2. El motorista, que conduïa una Aprilia RSV Wille 1000 amb matricula del Principat, es va estampar tot sol. Mentre acudien els serveis d’emergència i s’atenia l’accidentat es va generar una notable retenció circulatòria, especialment en el sentit de baixada cap al centre del país.

En el pertinent control d’alcoholèmia, l’accidentat va donar un resultat positiu d’1,14 grams d’alcohol per litre de sang. Si se’l dóna d’alta en pocs dies, probablement serà detingut per l’alcoholèmia. Si la seva hospitalització s’allarga haurà de respondre a la Batllia directament i tindrà la repulsa que sigui necessària. En qualsevol cas l’home pateix politraumatismes i ha hagut de passar pel quiròfan aquesta nit.

Comentaris

Trending