Ingressat a l’UCI de l’Arnau de Vilanova un camioner andorrà accidentat a Ribera d’Urgellet

L’home conduïa un camió d’una empresa formigonera del Principat que havia anat a carregar en una gravera alt-urgellenca vinculada amb un grup constructor del país

Una excavadora treballant a la planta gravera.
Una excavadora treballant a la planta gravera. ARXIU

Un camioner resident al Principat roman ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de sofrir un accident quan es trobava fent tasques laborals en una gravera situada al terme de Ribera d’Urgellet, a l’Alt Urgell. L’accident, segons que han confirmat fonts oficials, ha passat a les 10 del matí. El camió que conduïa l’home ha bolcat completament quan havia anat a carregar material en l’esmentada instal·lació.

L’accidentat conduïa un camió d’una empresa formigonera andorrana i com tantes altres ocasions havien anat al recinte alt-urgellenc, que forma part d’un grup constructor del país. El sinistre està considerat accident laboral. Entre altres, s’han traslladat fins al lloc de l’accident mossos d’esquadra i dotacions del SEM i dels bombers de la Generalitat. L’home presentava un fort al cap però estava conscient.

Inicialment se l’ha traslladat al Sant Hospital de la Seu per fer-li les comprovacions pertinents. Allí, però, els metges haurien advertit un traumatisme cranial i el fet que l’home presentés una preocupant pèrdua de memòria hauria fet recomanable enviar l’accidentat cap a l’Arnau de Vilanova. Les múltiples contusions i, especialment, les efectes cerebrals que pugui patir l'home arran del cop al cap sofert haurien fet recomanable el seu ingrés a l'UCI, on es troba estable.

Seria almenys el tercer accident que camioners del Principat sofreixen en les tasques de càrrega a la gravera urgellenca. El d’avui seria el sinistre més aparatós, almenys, atès que el camió ha bolcat del tot. En les ocasions anterior, el camió implicat no hauria acabat de bolcar.

Comentaris

Trending