Indignació entre veïns i comerciants de l’avinguda Meritxell per haver de netejar un reguer de sang

La sagnia seria producte de l’acció descontrolada d’un jove que la nit de Nadal hauria discutit amb la suposada parella i després hauria colpejat diversos vehicles que es trobaven a la via pública

Marques de sang a la via pública en una imatge d'arxiu.
Marques de sang a la via pública en una imatge d'arxiu. ARXIU

Veïns i comerciants de l’avinguda Meritxell estan indignats pel fet que durant el dia de Nadal i aquest Sant Esteve els ha tocat netejar un reguer de sang que va tacar la via pública i alguns aparadors i portals del cèntric vial. La sagnia seria, presumiblement, el resultat de les lesions que s’hauria fet un jove descamisat que la matinada de Nadal hauria hagut de ser detingut per la policia després que, suposadament, hagués colpejat alguns vehicles que passaven per la via pública.

Els veïns i els usuaris de la via haurien alertat la policia, que hauria hagut d’intervenir davant una actitud qualificada de surrealista -cops de puny, cops de peu a l’aire, una mà com a mínim ensangonada- per part d’alguns testimonis protagonitzada per l’implicat, que també hauria discutit amb la noia que l’acompanyava, sense que hi hagi la certesa que la situació anés més enllà malgrat que els testimonis asseguren que l’hauria agredit també. Tampoc no s’hauria pogut corroborar si l’home, com asseguren alguns veïns de la zona, va amenaçar algunes de les persones que haurien intentat fer deposar de la seva actitud.

A més, quan la policia va intervenir, més enllà d’estar alterat, no va poder constatar un comportament prou rellevant com perquè hagués de ser detingut. L’única evidència fefaent seria el fet que hauria colpejat i trencat almenys en part un retrovisor. Les fonts policials consultades no han confirmat que l’acció d’aquest home, i els cops que va donar, fos l’origen del reguer de sang, però tot apunta a aquesta circumstància.

En tot cas, els veïns i comerciants s’han mostrat d’allò més molestos pel fet que amb la situació de pandèmia actual, i tot i ser alertats els serveis comunals, ningú no s’hagués presentat a netejar la via pública del rastre de sang. I que hagin hagut de ser els propis botiguers els que han hagut de netejar les marques sanguínies. També consideren que el cos d’ordre no hauria actuat amb la celeritat necessària.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending