Un home, ferit de consideració a la cara per l’atac d’un gos

Els fets van tenir lloc a una escala de veïns d’Escaldes quan va intentar separar el seu ca i el d’un veí, que s’havien enganxat en trobar-se dins de l’edifici

Els fets haurien tingut lloc a un establiment de l'avinguda Copríncep de Gaulle d'Escaldes.
Els fets haurien tingut lloc a un establiment de l'avinguda Copríncep de Gaulle d'Escaldes. Google Maps

Un home va patir ferides de consideració a conseqüència de l’atac d’un gos. Els fets han tingut lloc aquest dissabte al vespre a una escala de veïns de l’avinguda Copríncep de Gaulle d’Escaldes-Engordany. La víctima, que va ser traslladada al servei d’urgències de l’hospital per una ambulància del cos de bombers, va sofrir lesions importants a la cara, especialment al llavi.

L’avís l’ha rebut el cos d’emergències al voltant de les vuit de la tarda. Una persona hauria resultat ferida arran de l’atac de l’animal. En concret, i segons han explicat fonts de la policia, dos veïns, cadascú amb els seus gossos, s’havien trobat a la sortida de l’ascensor i els cans s’haurien esbraonat un contra l’altra. En l’intent de separar-los, la víctima va acabar rebent una forta esgarrapada a la cara, provocant-li una ferida molt aparatosa. Tant que, durant els primers moments, alguns dels qui el van veure van pensar que havia estat fins i tot mossegat.

L’home va demanar ajuda als clients d’un bar proper al bloc. Des d’allà es van fer l’avís als cossos de seguretat. Cap al lloc es van desplaçar de seguida un vehicle dels bombers, a més de patrulles de policia.

Un cop a la zona, han pogut constatar les ferides patides per l’home. Hauria sofert una forta esgarrinxada a la boca, de la qual va ser atès en primera instància per, després, ser traslladat al servei d’urgències de l’hospital de Mertixell. Tot i que des del centre mèdic no s’ha volgut encara informar del seu estat, Altaveu ha pogut saber que l’esgarrapada de l’animal li hauria provocat serioses lesions al llavi.

Fonts policials també han explicat que, de l’enquesta realitzada, se sap que tots dos gossos, tant el de la víctima com el que l’ha atacat, anaven correctament lligats i amb morrió. Ara, en tractar-se de l’atac d’un animal, són els banders, que també es van desplaçar al lloc dels fets, els que han d’intervenir per determinar què ha passat i si s’ha infringit alguna normativa sobre la tinença de mascotes. Aquest darrer punt, però, semblaria que no s’ha donat.

Comentaris (23)

Trending