L’home que disparava a l’aire pel plaer… ¿d’atemorir?

La policia deté un home de 60 anys a la zona del carrer Bonavista, a Ciutat de Valls, i li comissa un bon grapat d’armes després que els darrers dies s’hagués dedicat a disparar trets que van causar l’alarma del veïnat

L'home hauria disparat a l'aire del descampat des d'un dels blocs del carrer Bonavista.
L'home hauria disparat a l'aire del descampat des d'un dels blocs del carrer Bonavista. Toni Solanelles

Uns, que si petards. Els altres, que si detonacions d’algunes de les obres que es fan a prop del lloc on se sentien les petites explosions. Tant a Roureda de Sansa com a Bonavista, dos carrers paral·lels del barri de Ciutat de Valls, a Andorra la Vella. Al final, tot plegat era més senzill o més complexe, si es vol. Es tractava d’un veí de la mateixa zona que es dedicava a disparar trets a l’aire. Després de l’alarma veïnal, finalment aquest dimarts es va descobrir l’autor de la ‘gracieta’ i se’l va acabar detenint.

L’autor de tot plegat és un home de 60 anys que va ser acusat d’un delicte d’utilització temerària d’una arma de foc. Des de diumenge que se sentien detonacions. I aquest dimarts es van sentir clarament tres trets i algú va poder endevinar d’on sortien els trets a l’aire. Fonamentalment a l’aire d’un descampat que hi ha al carrer Bonavista que està habilitat com a aparcament com el comú. Ja abans d’ahir agents de la policia havien estat a la zona i havien comprovat que no hi havia cap dany.

Se’l va detenir aquest dimarts a les 5 de la tarda després que alguns veïns encertessin d’on sortien els trets i se li va atribuir un delicte d’utilització temerària d’arma de foc

Ahir, amb més elements, diversos agents es van desplaçar sobre lloc i es va requerir a l’ocupant del pis des d’on semblava que procedien els trets què era el que passava. Eren més o menys les 5 de la tarda i l’home, almenys inicialment, no hauria donat grans explicacions. Per una qüestió de seguretat, els funcionaris van requisar totes les armes, diverses, de les quals disposava l’home. Totes plenament utilitzables i regla. Com en regla tenia l’home el permís d’arma.

Ni abans d’aquest dimarts ni després dels tres trets que van acabar sent la perdició del ‘pistoler’ no haurien aparegut danys. Personals òbviament que no. Però tampoc materials. Ni tan sols cap vehicle estacionat a la zona hauria resultat malmès. Segons les fonts, caldrà sotmetre l’home a una pericial forense psiquiàtrica per determinar si pateix algun trastorn. O si es tractava solament d’una distracció. Però quina distracció!

Comentaris (1)

Trending