L’home apunyalat al Pas segueix greu i ingressat a l’UCI amb una evolució estable

El detingut per l’agressió es troba a dependències de la policia mentre el cos segueix la investigació dels fets a l’espera de passar, en les properes hores, a disposició judicial

L'hospital Nostra Senyora de Meritxell.
L'hospital Nostra Senyora de Meritxell. ARXIU

L’home que va ser apunyalat la matinada de dijous al Pas de la Casa continua greu, però estable, a l’hospital de Meritxell. La víctima de la ganivetada es troba ingressada a la unitat de cures intensives (UCI) on se segueix la seva evolució. Tot i les complicacions de la ferida pel fet que va trigar a demanar suport sanitari, els metges no temen per la seva vida i entenen que no serà necessari traslladar-lo a un altre centre mèdic.

Els fets van tenir lloc de matinada, a l’avinguda d’Encamp del Pas de la Casa. Les causes exactes encara estan sota investigació per part del cos de policia, que ja ha detingut a un altre home com a presumpte autor material de la punyalada. Aquest encara es troba a les dependències del cos, a l’espera que en les properes hores, un cop acabi l’enquesta per part dels agents que porten el cas, sigui posat a disposició judicial.

En la batussa només s’hi haurien vist implicats dues persones: agressor i víctima. Es coneixen i, de fet, fins al dia d’ahir mantindrien una bona relació. Algunes fonts properes als fets indicarien que la baralla s’hauria vist afavorida per l’excés d’alcohol i hauria pujat tant de to que va acabar amb la ganivetada.

Els fets haurien tingut lloc a l'entorn de l'avinguda d'Encamp.

Relacionat

Hospitalitzat en estat greu l’home apunyalat al Pas arran d’una discussió de matinada

Tot i això, l’atenció sanitària a la víctima no es va produir fins a gairebé el migdia de dijous, quan un amic va avisar els bombers, que va activar el dispositiu sanitari i van alertar la policia. El ferit va ser dut cap a l’hospital, on es va constatar que la ganivetada hauria produït un dany força important.

Mèdicament, es troba en estat greu i se l’ha ingressat a l’UCI per fer un seguiment més acurat de la seva evolució. Durant les darreres hores, s’hauria mantingut estable i, per tant, segons les fonts hospitalàries consultades, tot indica que no caldrà, com s’havia plantejat en un principi, traslladar-lo a un centre sanitari de Barcelona. Quan millori, lògicament, també haurà d’atendre les preguntes de la policia.

Comentaris

Trending