Hospitalitzat en estat greu l’home apunyalat al Pas arran d’una discussió de matinada

El presumpte autor de la ganivetada ha estat detingut a primera hora d’aquesta tarda després que els bombers hagin advertit la policia que els havien avisat d’una agressió que havia tingut lloc hores abans

Els fets haurien tingut lloc a l'entorn de l'avinguda d'Encamp.
Els fets haurien tingut lloc a l'entorn de l'avinguda d'Encamp. ARXIU

L’home apunyalat aquesta matinada al Pas de la Casa està ingressat a l’hospital en estat greu. La ganivetada hauria estat important, però el que hauria agreujat el cas són les hores que han passat entre l’agressió amb l’arma blanca i l’atenció mèdica rebuda. La batussa hauria succeït la matinada passada i no ha estat fins poc abans del migdia d’aquest dijous que s’ha activat el dispositiu sanitari, primer, i la investigació policial encara oberta, després. Hi ha un detingut per aquest cas. En principi, es tracta del presumpte autor de l’apunyalament.

L’aldarull hauria estat protagonitzat per dos residents al Pas de la Casa que, aparentment, a més a més són coneguts i, suposadament, mantindrien una bona relació. La discussió hauria estat afavorida per l’excés de consum d’alcohol dels dos contendents, que serien els únics implicats en la batussa. Els investigadors haurien estat bona part d’aquesta tarda en les immediacions de l’avinguda d’Encamp on haurien tingut lloc els fets, a proximitat del lloc on residirien els homes, mirant de recollir indicis i proves per reconstruir els fets alhora que mirant d’esbrinar el motiu de l’agressió.

Una de les hipòtesis sobre l'origen de l'aldarull amb arma blanca podria ser un afer de diners, un deute entre els dos homes, que aparentment tenien una bona relació

Una de les hipòtesis podria ser un afer de diners, un deute entre els dos homes. El que està clar és que la ganivetada s’hauria produït de matinada. No obstant, i per causes que les fonts consultades no han pogut precisar, no hauria estat fins les 11.30 d’aquest matí quan un amic de la víctima ha advertit de la situació els bombers i aquests, a banda d’activar el dispositiu sanitari, han alertat també la policia.

Entre la ingesta d’alcohol i la pèrdua de sang, l’apunyalat hauria quedat somnolent, i no ha estat fins que ha recobrat l’estat més o menys normal i ha sigut conscient de tot plegat que ha contactat amb el conegut que, al seu torn ha avisat els bombers. Aparentment, la ganivetada és força notable. I malgrat que ara, segons les fonts, la vida de l’agredit no corre perill, les lesions s’haurien complicat més del compte per les hores passades entre l’agressió i el moment que ha estat atès.

Poc després de ser alertada, la policia s’ha personat a la zona on haurien succeït els fets i no s’hauria trigat massa a procedir a la detenció del presumpte agressor. Tant la víctima com l’agressor, residents de nacionalitats francesa i marroquina, viurien de manera permanent al Pas de la Casa i mantindrien una relativa bona amistat almenys fins fa poc.

Comentaris (2)

Trending