Un home amenaça amb un martell dos joves que intentaven intercedir en una discussió amb l’exdona

Els fets van tenir lloc en ple carrer quan l’agressor, que va ser detingut i estava en un notable estat d’embriaguesa, va abordar l’exparella, que anava amb el fill de tots dos

Una patrulla policial passant per davant de la Batllia.
Una patrulla policial passant per davant de la Batllia. Toni Solanelles

La policia va detenir el passat divendres un home que va amenaçar la seva exparella en ple carrer. A més, quan un parell de joves es van apropar per intentar protegir la dona, que en el moment dels fets estava acompanyada del fill de tots dos, els va arribar a amenaçar amb un martell. El detingut feia dies que enviava missatges intimidadors a través de les xarxes socials.

Els fets van tenir lloc divendres a la tarda, a Andorra la Vella. Segons s’ha explicat des del cos de policia, cap a les set de la tarda, l’home, de 37 anys, va interceptar la dona en ple carrer. Hi va mantenir una “conversa acalorada” que va degenerar de mala forma. Així, el detingut la va acabar escridassant i es va mostrar molt agressiu, malgrat que al costat també hi era el fill de tots dos.

L'home havia amenaçat la víctima prèviament a les xarxes socials i també va arribar al lloc dels fets en cotxe, tot i anar considerablement begut

En aquest moment, dos joves que es trobaven a la vora van intentar intercedir. Volien evitar que tot plegat acabés comportant una agressió física. La intervenció encara va enfadar més l’home, que es trobava en un important estat d’embriaguesa. Així, va treure un martell d’un cinturó d’eines que duia i els va amenaçar amb ell.

Els fets van provocar la intervenció d’una patrulla de policia. Van procedir a la detenció de l’home i, en la conversa mantinguda posteriorment amb la dona, aquesta va explicar que, els dies anteriors, l’agressor li havia estat enviant missatges amenaçadors via xarxes socials.

A banda, el cos d’ordre va poder constatar que l’home s’hi havia presentat a la zona arribant en cotxe. Se li va fer la prova d’alcoholèmia i va donar positiu amb 2,18 grams per litre de sang. És a dir, molt per sobre de la taxa legalment permesa i, fins i tot, del límit penal (0,8).

Un cop detingut, l’home va ser posat a disposició judicial. Segons s’informa des del cos d’ordre, se li poden imputar presumptes delictes contra la integritat, contra la llibertat i contra la seguretat col·lectiva. En aquest darrer cas, per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending