El ganivet amb què un client d’un local d’Arinsal en va amenaçar un altre feia 5,5 centímetres

L’home, resident de 35 anys, va ser detingut poc abans de la mitjanit de dilluns a dimarts i també se’l va acusar d’un delicte contra la salut pública atès que portava al damunt 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana

Comentaris

Els fets van passar en una taverna d'Arinsal.
Els fets van passar en una taverna d'Arinsal.

El ganivet amb el qual un client d’un establiment d’Arinsal en va amenaçar a un altre alhora que va mostrar-se desafiant amb el personal del local feia 5,5 centímetres i tenia la fulla corbada. L’home, com va avançar l’Altaveu, va ser arrestat poc abans de la mitjanit de dilluns a dimarts després que s’hagués intentat amagar sabedor que els responsables de l’establiment de la taverna on van passar els fets havien avisat la policia.

El detingut es va mostrar des de la seva arribada al local molt neguitós i tens. I de seguida va provocar aldarulls entre els clients i el personal, que va intentar fer-lo marxar de l’establiment. En un moment donat va exhibir un ganivet, el va brandar i va amenaçar un dels clients del local. Seguidament, conscient que acudiria la policia, va marxar de l’establiment i va procurar amagar-se.

Els fets van passar en un local d'Arinsal.

Relacionat

Amenaça el personal d’una taverna d’Arinsal amb un ganivet i acaba detingut amb droga a sobre

Els agents el van localitzar minuts després de rebre l’avís i li van trobar el ganivet en la palpació de seguretat. El detingut, que hauria marxat de l’establiment per amagar-se, també es trobava en possessió de 0,4 grams de cocaïna i 2,8 grams de marihuana. Per tot plegat el van arrestar acusar de ser l’autor dels presumptes delictes contra la llibertat, l’honor i la salut pública.

Comentaris

Trending