Furt amb força en un apartament d’Incles ‘assaltat’ a través d’una finestra

La policia investiga com un fet aïllat el cas sobre el qual ha estat alertada aquesta passada mitjanit i també analitza la desaparició de diners que han denunciat almenys dos potencials temporers allotjats en uns aparthotels del Tarter

Edifici d'apartament on s'hauria detectat el furt amb força.
Edifici d'apartament on s'hauria detectat el furt amb força. ARXIU

La policia investiga, de manera independent però paral·lela, dos robatoris distints en dues zones relativament properes de la parròquia de Canillo. En un cas es tracta d’un furt amb força en un apartament d’Incles. En l’altre no hi hauria força i les víctimes serien potencials temporers residents de manera transitòria en un aparthotel del Tarter. Els dos fets es consideren aïllats i no es creu que siguin lladres professionals els qui hi hagi darrere de sengles actuacions delictives.

La més recent s’ha donat aquesta passada matinada. Al punt de mitjanit, més o menys, s’hauria advertit de l’assalt a un apartament d’una urbanització d’Incles. El desconegut o desconeguts haurien forçat una finestra i s’hauria o s’haurien colat a l’interior de l’habitatge. D’entrada, els propietaris del pis han trobat a faltar roba de certa marca. Fonts policials han indicat que s’estava pendent de la formalització de la denúncia per comprovar si els propietaris de l’habitatge havien trobat a faltar alguna pertinença més.

Les fonts policials consultades han assegurat que ni hi ha cap alarma ni hi ha cap onada de robatoris. Els casos es tracten com a simples fets aïllats

En qualsevol cas, en aquest darrer furt hi hauria força. En el primer, que s’hauria donat a principi de setmana, no s’hauria detectat cap porta ni cap altre accés forçats. Formals hi ha dues denúncies, encara que hi podria haver més afectats. En tots els casos es tractaria de potencials temporers -oficialment, persones que estan al Principat en règim de turista- que feien estada puntual en un aparthotel del Tarter.

Les dues denúncies formalitzades haurien deixat constància que havien trobat a faltar diners en efectius, bitllets i monedes que en alguns casos ni tan sols són euros. Pesos argentins, dòlars. Sia com vulgui, alguns dels afectats haurien vist com els pispaven el poc efectiu que portaven a sobre en la seva odissea cap al Principat. Com s’ha dit, no s’ha detectat cap element forçat, amb la qual cosa la primera hipòtesi seria que els pispes tindrien relació amb el personal de l’establiment, que tindrien lliure accés a les estances.

Els dos casos estan oberts i la policia espera aclarir l’autoria dels fets els propers dies. En tot cas, les fonts consultades han assegurat que ni hi ha cap alarma ni hi ha cap onada de robatoris. Els casos es tracten com a simples fets aïllats.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending