Un furt a Encamp s’afegeix al trencaclosques dels robatoris

Malgrat que el fet s’ha descobert aquests darrers dies, els investigadors no acaben de tenir clar quan s’hauria comès i a quin ‘atac’ caldria atribuir-lo

Una imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut el darrer furt constatat.
Una imatge d'arxiu de la zona on hi hauria hagut el darrer furt constatat. ARXIU

Desè furt amb força, almenys, que se sàpiga, del que es pressuposa que ha de ser una actuació per fases del mateix grup de delinqüents. Al trencaclosques dels robatoris iniciats a l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vella i que després de passar per Escaldes havien conclòs aquest cap de setmana a Santa Coloma, s’hi afegeix ara una actuació delictiva, almenys, a Encamp. Malgrat que la constatació del fet seria recent, els investigadors no acaben de tenir clar quan s’hauria comès i a quina de les fases delictives s’hauria d’atribuir.

Encara que no és del tot estrany que a l’estiu hi hagi furts amb força a domicilis, sí que ho és que siguin tants i tant seguits. I això que potser que encara no s’hagin descobert tots. Aquest d’Encamp, al centre, a tocar del Prat Gran, s’hauria advertit aquest dilluns a la tarda, segons algunes de les fonts consultades, però no acaba d’estar clar quan s’hauria comès. No hi ha dubte, però, de l’actuació dels delinqüents. Els especialistes en la matèria de la policia van recollint elements per mirar de travar una línia clara d’investigadors sabent, per una banda, que tenen pressió per resoldre els casos i mirar de detenir els responsables i, de l’altra, que qualsevol relliscada que cometin producte de la precipitació pot fer anar en l’aire una investigació que, per ara, està sent força sigil·losa.

Una imatge de l'edifici on s'haurien detectat almenys dos furts aquest cap de setmana.

Relacionat

Més furts, ara a Santa Coloma, evidencien que els lladres volen ‘fer l’agost’ al Principat

Hores d’ara sembla clar que excepte els furts a Hort de Godí i al coll d’Ordino, en dos habitatges diferents el mateix cap de setmana, la resta de robatoris haurien estat comesos pel mateix grup. I encara no es pot descartar del tot que els dos primer, els esmentats a Encamp i a Ordino, també formin part de la mateixa onada i que per motius que no se sap fossin ‘atacs’ lleugerament més ‘polits’ que els posteriors. El botí cercat, però, en tots els casos és el mateix: diners i joies. Per ara, el assalts més rentables per als lladres haurien estat, segurament, els que hi va haver el cap de setmana anterior al recinte immobiliari Salita Parc, a Escaldes.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending