Forcen la porta d’una cafeteria d’Escaldes i s’enduen els diners del fons de caixa

La policia té oberta una investigació per mirar d’esclarir els fets i és que els responsables del local han detectat el furt a primera hora del matí, quan han anat a obrir el local

M

M. P. / T. S.

Comentaris

La porta del local forçada.
La porta del local forçada. Altaveu

Una cafeteria de l’avinguda Carlemany d’Escaldes-Engordany ha estat víctima d’un furt durant la matinada d’aquest divendres. Els responsables de l’establiment han trobat la porta forçada aquest matí, quan volien obrir el local i han detectat que els lladres s’haurien endut el fons de caixa, si bé tal com ha confirmat la policia encara no s’ha quantificat el perjudici.

L’establiment va obrir el passat mes de febrer i segons han detallat els seus responsables no disposaven de càmeres ni alarmes. Ahir van acabar la jornada a les 20 del vespre com és habitual, i van deixar el local tancat. Ha estat aquest matí quan la persona que havia d’obrir ha detectat l’incident i ha avisat la policia. És per aquest motiu que calculen que l’incident s’hauria produït de matinada.

La porta estava forçada i els faltava el fons de caixa. La quantitat, però, encara no s’ha calculat. Segons han detallat a l’Altaveu, no han detectat altres desperfectes més enllà del marc de la porta. Una porta que ha quedat totalment inservible i que provoca que no es pugui tancar el local fins que no acudeixin a canviar-la.

Agents de la unitat de la policia científica han acudit al local tan bon punt han rebut l’avís per seguir el procediment habitual de recollida d’empremtes o qualsevol altre indici o prova que els pugui facilitar la detenció dels responsables del furt. Des del cos d’ordre s’ha confirmat que la investigació segueix oberta i de moment no es tenen més pistes de qui podria ser ni de si tindria relació amb altres furts que s’estan investigant.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending