Un foc en una terrassa de l’edifici en construcció de la Querola obliga els bombers a mobilitzar-se

(AMB VÍDEO) Fa uns quinze dies hi va haver un incendi de similars característiques -que no tindrà un abast gaire important- i tant la constructora com la policia estan mirant d’aclarir què és el que passa

Comentaris

Els bombers treballant a la Querola.
Els bombers treballant a la Querola. ALTAVEU

L’edifici de la Querola sembla maleït. Porta un retard d’anys i panys i en quinze dies, més o menys, ha tingut dos ensurts en forma de flama que, més o menys, han tingut les mateixes característiques. Com fa dues setmanes, aquest dimarts les flames s’han deixat veure en una de les terrasses -en aquest cas de la segona planta- de l’immoble encara en construcció. Aparentment, els danys que pugui causar el foc no seran rellevants. I en no viure-hi ningú, menys transcendència tindrà, sortosament, a nivell d’efectes personals.

Però hi ha qui comença a estar mosca per la situació. I tant responsables de la constructora com la policia potser hi començaran a parar més compte i a mirar què caram està passant. En tot cas, aquest vespre de dimarts, responsables de l’empresa que fa els treballs des de fa molts anys i dotacions policials s’han traslladat fins a la zona. I han fet una ullada a la zona on s’ha produït l’incendi.

WhatsApp Image 2024 06 18 at 21.
La flama ha estat ben viva durant una estona.

Evidentment, fins a lloc també s’han desplaçat dotacions dels bombers, amb el vehicle de comandament inclòs, per atacar les flames i evitar mals majors. L’avís del foc s’ha donat poc abans de les 9 de la nit i en poca estona, el que ha estat el foc en sí s’ha extingit. A més, quan les dotacions dels bombers treballaven en aquest fet, s’ha alertat, en aquest cas, d’una fumera a la zona de Terravella, a Andorra la Vella.

Si el primer cas, el d’Ordino, s’ha resolt sense massa dificultats però amb el neguit de què caram passa que en dues setmanes s’ha viscut la mateixa situació en dues ocasions, en el cas de Terravella tot plegat ha quedat en poc més d’un ensurt. Ha estat una graella que s’hauria cremat i ha fet fumera en l’edifici número 23 de Terravella. Controlada la situació, s’ha procedit a ventilar l’immoble i poca cosa més. 

Comentaris (7)

Trending