Ferit un operari de l’empresa que gestiona els túnels en un accident a l’interior del Pont Pla

La galeria s’ha hagut de tancar al trànsit per poder atendre l’afectat i retirar els vehicles, un dels quals el d’AERCO, que hauria bolcat

El túnel del Pont Pla tancat a la circulació aquest vespre.
El túnel del Pont Pla tancat a la circulació aquest vespre. Pilar Candel

Un operari de l’empresa AERCO, encarregada de la gestió i el manteniment de la immensa majoria de túnels que hi ha al país i altres infraestructures viàries ha resultat ferit com a conseqüència d’un accident de trànsit que hi ha hagut a l’interior de la galeria, que s’ha hagut de tancar a la circulació.

El sinistre, en que s’haurien vist afectats dos vehicles (una pick up Isuzu D-MAX d'Aerco i un Jeep Cheeroke, tots dos matriculats al Principat), ha passat poc després de les 8 de la tarda. L’automòbil que n’ha sortit més malparat hauria estat el tot-terreny de l’empresa concessionària del manteniment dels túnels. Segons algunes fonts, el vehicle ha quedat bolcat i el seu conductor, un resident de 39 anys, hauria sofert ferides l’abast de les quals encara no han transcendit. L’altre cotxe implicat només hauria patit, aparentment, danys materials.

En quedar bolcat enmig de la galeria, per fer els treballs sanitaris i la retirada dels vehicles amb major seguretat, s’ha tancat el vial a la circulació i, en sentit la Massana, el trànsit s’ha desviat cap a l’avinguda Fiter i Rossell d’Escaldes. En tractar-se en el cas de l'operari d'AERCO d'un accident laboral, més enllà de la policia i els serveis d'emergències sanitàries, també s'ha desplaçat fins al lloc un inspector de treball.

Un rètol que indicava que el túnel estava tancat.
Un rètol que indicava que el túnel estava tancat. Toni Solanelles
 

 

Comentaris

Trending