Ferit lleu en un accident a la carretera d’Engolasters

Per causes que s’hauran d’aclarir, un cotxe ha perdut el control i ha sortit de la via picant contra el mur adjacent, el sinistre ha obligat a fer circulació alternativa

El vehicle accidentat.
El vehicle accidentat.

Una persona que viatjava en un vehicle que circulava per la carretera secundària CS-200, la carretera d’Engolasters, ha resultat ferida. El turisme, de la marca Renault, s’ha sortit de la via per causes que els experts de la policia hauran de determinar i ha topat contra el mur adjacent a la calçada. El sinistre ha obligat a fer durant una estona circulació alternativa mentre s’atenia el ferit i es retirava el vehicle.

El sinistre, just davant de l’edifici Sant Fèlix, ha passat pocs minuts abans de les 4 de la tarda. El cotxe ha mig caigut dins del voral, que presenta un desnivell notable respecte de la calçada. Fins al lloc de l’accident s’hi ha desplaçat una ambulància dels bombers, els agents de circulació d’Escaldes i especialistes en atestats de la policia, més enllà del vehicle amb plataforma d’assistència de l’asseguradora del turisme.

Comentaris (1)

Trending