Ingressat a l’UCI pediàtrica de Sant Pau el menor atropellat a Prat de la Creu

Després de ser atès inicialment al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell, el traumatisme craneo-encefàlic que patia va fer que se l’hagués de traslladar a Barcelona

Sanitaris traslladen el menor cap a l'ambulància, després de l'accident.
Sanitaris traslladen el menor cap a l'ambulància, després de l'accident. DONA SECRET (CEDIDA)

La naturalesa i gravetat de les lesions sofertes per un menor d’onze anys atropellat aquesta tarda al carrer Prat de la Creu van obligar a evacuar-lo en helicòpter cap a l’hospital de Sant Pau, a Barcelona, després que se l’hagués atès inicialment al centre hospitalari Nostra Senyora de Meritxell. L’accident va succeir pels volts de les 5 de la tarda d'aquest dilluns i almenys inicialment, el noi es queixava d’una cama. Però l'element greu era el traumatisme craneo-encefàlic que va portar al trasllat en no disposar a Andorra d'un servei de neurocirurgia. El menor està ingressat a l'UCI pediàtrica de Sant Pau.

En el sinistre s’hi ha vist implicat un Toyota Land Cruiser matriculat al Principat. El menor creuava per un punt del carrer no habilitat inicialment per a vianants i l’impacte ha estat fort i aparatós, segons les fonts consultades. Diversos vehicles d’assistència sanitària s’han hagut de desplaçar fins al lloc dels fets per atendre el menor i això ha comportat, a partir de les 5 de la tarda, certa afectació en la regulació circulatòria.

De fet, també han hagut d’intervenir agents de circulació del comú d’Andorra la Vella -més enllà dels agents de policia que s’han fet càrrec de l’atestat de l’acció- per tal de desviar la circulació d’escoles de Baixada del Molí en direcció a la Comella, i el trànsit provinent de Govern i Doctor Vilanova en direcció a la plaça de braus durant uns 40 minuts. L’accident ha ocorregut a l’altura del número 94 de l’esmentat carrer Prat de la Creu i un company del ferit ha patit un atac d’angoixa en veure el succés.

Comentaris (15)

Trending