Ferit al rostre un ciclista a l’avinguda Santa Coloma

L’home circulava amb una bicicleta de lloguer que hauria patit algun tipus de deficiència i ha hagut de ser traslladat pels bombers a l’hospital

La bicicleta sinistrada.
La bicicleta sinistrada.

Un home que circulava amb una bicicleta de lloguer per l’avinguda Santa Coloma ha resultat ferit en un incident que podria estar relacionat amb el deficient funcionament del vehicle de dues rodes. En tot cas, aquesta circumstància s’haurà de determinar. El que està clar és que el ferit ha hagut de ser traslladat a l’hospital.

Els sanitaris dels bombers s’han encarregat d’atendre el ferit i dur-lo posteriorment al centre sanitari perquè pogués rebre l’atenció pertinent. Alhora, s’ha avisat a la policia perquè faci l’oportuna investigació tot advertint que s’havia recuperat la bicicleta, que inicialment ha quedat dipositada en dependències del servei comunal de circulació de la capital.

L’incident ha passat pels volts de la 9 del matí a l’esmentada avinguda d’Andorra la Vella. El ciclista, un noi resident de 22 anys, ha estat donat d’alta al cap d’una estona després que li curessin les lleus ferides que presentava al rostre.

Comentaris (6)

Trending