Fa malbé un buggy de lloguer en un accident per excés de velocitat i es nega a pagar la reparació

Els fets han passat aquest dimarts a Os de Civís i hi han hagut d'intervenir els mossos que han estat acompanyats en el seu recorregut per Sant Julià per la policia andorrana

Dos buggies en una imatge d'arxiu.
Dos buggies en una imatge d'arxiu. ARXIU

Els mossos d'esquadra, acompanyats per la policia andorrana en el seu pas per Sant Julià de Lòria, han hagut d'intervenir en un accident que ha tingut lloc a les set de la tarda d'aquest dimarts a Os de Civís. Els bombers també s'hi han desplaçat.

Els fets han tingut lloc quan un grup de quads de lloguer circulava per la població catalana, a prop de la frontera andorrana. Un dels seus components ha estat advertit pel guia que corria massa i que a la zona hi havia una limitació de velocitat. L'home ha fet cas omís de l'advertència i després d'una accelerada ha perdut el control del vehicle en un revolt.

El buggy ha patit danys materials i el conductor, en un principi, es queixava per una possible lesió greu que posteriorment ha quedat en un no res tot i que s'ha desplaçat una ambulància per dur a terme el possible trasllat. L'ambulància ha tornar buida i els cossos de seguretat han dit al conductor que si ho desitjava podia anar a l'hospital a fer-se una revisió.

El problema s'ha originat quan l'home s'ha negat a fer-se càrrec del cost de la reparació del vehicle que està força malmès i que no ha pogut tornar a arrencar, a banda de patir diversos danys. Hi ha hagut una discussió que ha requerit la intervenció dels mossos d'esquadra ja que les persones i el vehicle no estaven en territori andorrà.

Comentaris (7)

Trending