Estupefacció a Canillo amb el sinistre de Cap d’Any al Tarter

Ningú no s’explica com va maniobrar el BMW 120 que es va enfilar a la vorera i encara menys clar es veu que els agents de circulació que van arribar a controlar dit conductor no avisessin la policia perquè es fes càrrec de la situació

El Porsche va quedar força malmès.
El Porsche va quedar força malmès.

La repercussió de l’aparatós accident que hi va haver la primera matinada de l’any a la cruïlla entre el carrer Sant Pere i la carretera general CG2 al Tarter encara cueja a Canillo. Hores d’ara encara ningú s’explica com va poder maniobrar el BMW 120 causant d’importants danys en dos vehicles estacionats i tampoc no s’acaba d’entendre com els agents de circulació que van intervenir en el sinistre no alertessin la policia perquè es fes càrrec de la situació. O potser sí que s’entén, però no volen ni pensar-hi.

De fet, la policia no va ser coneixedora de la situació fins força hores després del sinistre i arran d’una trucada que haurien fet altres ciutadans que circulant per aquell indret van advertir de la situació. Fetes les indagacions oportunes, des del servei de circulació de Canillo es va assegurar que no havien advertit que hi hagués cap element delictiu en la maniobra que va acabar comportant danys no només al BMW 120 implicat sinó també al Jeep Cherokee i al Porsche 911S que estaven estacionats a la vorada. Els tres vehicles estaven matriculats al Principat.

Un dels vehicles afectats.

Relacionat

Aparatós accident amb danys materials al Tarter

Els agents comunals es van fer càrrec de la tramitació de tot l’accident, després d’haver pogut controlar el conductor del BMW causant dels desperfectes. Segons fonts coneixedores del cas, es tractaria d’un veí de la parròquia que ja hauria estat implicat en altres altercats a nivell de circulació. Per això hi ha més estupor pel fet que no s’avisés la policia i, d’aquesta manera, s’evitessin suspicàcies.

Suposadament, els agents de circulació van fer de mitjancers per tal d’assegurar als titulars dels vehicles estacionats que podrien cobrar de l’assegurança del BMW pels desperfectes rebuts. En tot cas, aquest dimarts ja han estat retirats de la via els tres automòbils que es van veure involucrats en el sinistre, que no va causar ferides a ningú. Ni tan sols al conductor del cotxe que va ocasionar el xoc.

Etiquetes

Comentaris (19)

Trending