Aparatós accident amb danys materials al Tarter

Com a mínim tres vehicles han patit desperfectes, de més o menys consideració, sense que s’hagi de lamentar cap persona ferida

Comentaris

https://www.youtube.com/watch?v=COcgue0Pwes

Un accident de trànsit que ha tingut lloc de matinada ha provocat aparatosos danys materials a diversos vehicles que estaven aparcats als carrers del Tarter. El sinistre ha causat seriosos desperfectes com a mínim tres vehicles, segons ha pogut constatar el servei de circulació de Canillo. Afortunadament, no ha comportat cap dany personal.

El xoc ha tingut lloc de matinada. Tot fa pensar que un cotxe que circulava pel carrer ha acabat colpejant alguns dels vehicles que es trobaven estacionats a la via. Més concretament a prop de la cruïlla entre el carrer de Sant Pere i la carretera general 2.

Com a mínim, tres vehicles han sofert desperfectes, de més o menys consideració segons el cas. En canvi, no hi hauria hagut ferits. De fet, i segons s’ha informat des del cos de policia, han estat els mateixos urbans de la parròquia els qui han intervingut per ajudar a fer l’atestat als propietaris.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending