Es refugia a casa dels veïns per evitar que la parella la continués agredint

La policia deté un home a les Bons en constatar en la dona evidents signes d’haver estat colpejada

Una vista de les Bons.
Una vista de les Bons. arxiu

La policia ha detingut pels volts d’aquesta passada mitjanit un home resident a les Bons, a Encamp, després d’haver agredit la seva parella. De fet, la situació hauria pogut haver estat molt pitjor si l’agredida no hagués aconseguit escapar de l’agressor i fugir cames ajudeu-me a refugiar-se momentàniament a casa d’uns veïns. L’home està acusat d’un delicte de violència de gènere en l’àmbit domèstic.

Els fets haurien passat poc abans de la mitjanit en un domicili del carrer Ciutat Pubilla de l’esmentat nucli encampadà. Es tractaria del domicili conjugal i dels crits i el soroll s’hauria passat a les mans. Les fonts consultades no han pogut precisar si hi havia antecedents en el mateix sentit entre la parella resident. En tot cas, en un moment donat de l’acte violent, la dona es va poder escapolir.

La detenció s’hauria produït poc després d’aquesta mitjanit passada. Segons les fonts, una vegada avisada la policia i amb la patrulla desplaçada al lloc des d’on s’ha fet el requeriment -aparentment des del domicili veïnal on l’agredida s’ha refugiat-, els funcionaris haurien pogut constatar a ull nu en la dona signes evidents de l’agressió. Davant d’això s’ha acudit a arrestar l’home.

Comentaris (6)

Trending