Es presenta en una botiga amb un Rolex i acaba detingut acusat d’haver-lo robat

Resident de 24 anys, el rellotge que hauria sostret estava valorat en uns 15.000 euros

Dos rellotges de la casa Rolex en una imatge d'arxiu.
Dos rellotges de la casa Rolex en una imatge d'arxiu. ARXIU

Un resident de 24 anys s’hauria presentat divendres en una botiga del Principat dedicada entre altres als rellotges. Ho va fer amb un Rolex i amb un pretext que no ha transcendit. La qüestió és que el jove va acabar detingut acusat d’un delicte contra el patrimoni per, suposadament, haver sostret el rellotge en qüestió.

La detenció es va produir el darrer dia de l’any quan passaven vint minuts de les 6 de la tarda. El rellotge, segons que ha comunicat aquest migdia la policia, estava valorat en uns 15.000 euros. Els Rolex, com altres rellotges de cert nivell, estan seriats. Molt probablement, se n’havia denunciat la seva sostracció i els denunciants havien fet constar el número de sèrie.

El que és clar és que als responsables de la botiga el Rolex en qüestió apareixia en una relació de rellotges suposadament robats. I vista la situació, i amb discreció, van avisar la policia que va controlar el jove que després de les indagacions corresponents va acabar arrestat acusat, s’ha dit, d’un delicte contra el patrimoni. El que no ha transcendit és en quines circumstàncies hauria desaparegut el Rolex d’on hauria d’haver estat.

Comentaris

Trending