Es peguen a l’ascensor panoràmic de la Plaça del Poble i acaben detinguts

Una parella de poc més de vint anys que havia ingerit força alcohol va protagonitzar un incident que va obligar la policia a intervenir

Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble.
Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble. Toni Solanelles

Una parella de poc més de vint anys va acabar detinguda després de protagonitzar una batussa a l’interior de l’ascensor panoràmic de la Plaça del Poble. Aparentment, els dos joves havien begut. Molt. Massa. I van començar a discutir. Molt, massa també. Fins al punt que de les paraules van passar a les mans i tot plegat va comportar una intervenció policial que els va suposar la detenció.

Els fets van passar dijous al vespre, vers les 9 de la nit. La batussa va suposar unes bones esgarrapades al noi i un sagnat nasal important en el cas de la noia. Tot plegat va acabar suposant que hagués de personar-se al lloc dels fets, després que altres ciutadans avisessin del cas, a una patrulla policial. Veient la situació i tenint clar que els dos cònjuges havien repartit estopa, van optar per detenir-los a tots dos.

Van passar la nit de dijous a divendres en dependències policials. A les cel·les del despatx central de policia, a l’edifici de l’Obac. Durant la jornada de divendres van passar a disposició judicial i després que se’ls sotmetés a la corresponent ordenança penal, al judici ràpid pertinent, van recobrar la llibertat. Cadascun per separat. Almenys per ordre judicial.

Comentaris (6)

Trending