Es peguen a l’ascensor panoràmic de la Plaça del Poble i acaben detinguts

Una parella de poc més de vint anys que havia ingerit força alcohol va protagonitzar un incident que va obligar la policia a intervenir

Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble.
Dues ciutadanes esperant l'ascensor que puja a la Plaça del Poble. Toni Solanelles

Una parella de poc més de vint anys va acabar detinguda després de protagonitzar una batussa a l’interior de l’ascensor panoràmic de la Plaça del Poble. Aparentment, els dos joves havien begut. Molt. Massa. I van començar a discutir. Molt, massa també. Fins al punt que de les paraules van passar a les mans i tot plegat va comportar una intervenció policial que els va suposar la detenció.

Els fets van passar dijous al vespre, vers les 9 de la nit. La batussa va suposar unes bones esgarrapades al noi i un sagnat nasal important en el cas de la noia. Tot plegat va acabar suposant que hagués de personar-se al lloc dels fets, després que altres ciutadans avisessin del cas, a una patrulla policial. Veient la situació i tenint clar que els dos cònjuges havien repartit estopa, van optar per detenir-los a tots dos.

Van passar la nit de dijous a divendres en dependències policials. A les cel·les del despatx central de policia, a l’edifici de l’Obac. Durant la jornada de divendres van passar a disposició judicial i després que se’ls sotmetés a la corresponent ordenança penal, al judici ràpid pertinent, van recobrar la llibertat. Cadascun per separat. Almenys per ordre judicial.

Comentaris (6)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.