Ermelo dóna aquest dimecres el darrer adéu al jove nascut a Andorra mort en accident

Quan la família de Jordi Galvao resident a Sant Julià torni de Portugal és molt possible que es faci un acte de record i comiat al Principat

Fragment de l'esquela del malaurat jove nascut a Andorra.
Fragment de l'esquela del malaurat jove nascut a Andorra.

El poble d’Ermelo, d’on és originària la família paterna del malaurat Jordi Galvao, i on des de fa uns anys s’havia traslladat el jove de 27 anys nascut al Principat, donarà l’últim adéu aquest dimecres al finat en l’accident de circulació que hi va haver dissabte en un altre indret del mateix municipi, a Arcos de Valdevez, al nord de Portugal, tocant a Ourense. L’església parroquial d’Ermelo acollirà la missa funeral a 2/4 de 7 de la tarda (hora andorrana, una hora menys a Portugal) aquest dimecres.

Prèviament, aquesta nit de dimarts, el centre funerari d’Arcos de Valdevez, acollirà la vetlla del fèretre, igual com demà durant tot el matí i bona part de la tarda. Després de la missa exequial es procedirà a la sepultura del malaurat jove. Una vegada retornats al Principat els familiars de Galvao, que majoritàriament resideixen a Sant Julià, es preveu que s’organitzi algun tipus d’acte de record i de comiat.

El malaurat jove durant una actuació amb el grup que dirigeix el seu pare, quan encara s'estava al Principat.

Relacionat

La mort en accident a Soajo d’un jove nascut al Principat commociona la comunitat portuguesa

Són molts els joves que van coincidir amb Galvao durant la seva etapa escolar i formativa, o també en entitats culturals (com el grup folklòric de l’Associació Cultural d’Alto Minho) o esportives del país, i els amics i coneguts dels seus pares -Galvao era fill únic- que esperen poder donar l’últim adéu simbòlic del malaurat accidentat.

Una imatge de Jordi Galvao en una visita a Andorra fa poc més de dos anys.

Relacionat

Consternació a la facultat on estudiava el jove d’origen andorrà mort d’accident a Portugal

Les causes del sinistre encara no han transcendit. I per la manera de treballar de la policia portuguesa difícilment transcendiran. Ara bé, és ben evident que el testimoni del conductor del vehicle en què viatjava Galvao d’acompanyant és ben clau. I l’home, de 50 anys, no va patir ferides d’importància i ja hauria estat en disposició de poder fer les explicacions oportunes. El cotxe que conduïa va anar a parar al riu.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending