Consternació a la facultat on estudiava el jove d’origen andorrà mort d’accident a Portugal

L’Escola Superior de Ciències Empresarials on Jordi Galvao cursava Organització i Gestió Empresarial ha mostrat les seves condolences a través de les xarxes socials

Una imatge de Jordi Galvao en una visita a Andorra fa poc més de dos anys.
Una imatge de Jordi Galvao en una visita a Andorra fa poc més de dos anys. ARXIU / facebook

L’Escola Superior de Ciències Empresarials on estudiava Jordi Galvao, el jove nascut a Andorra feia 27 anys i que aquest dissabte va morir com a conseqüència d’un accident que va sofrir a la zona on residia des de feia anys, al municipi d’Arcos de Veldevez, ha mostrat aquest dilluns la seva consternació i les seves condolences per la pèrdua d’un dels seus alumnes. Galvao estudiava Organització i Gestió Empresarial en aquest centre dependent de l’Institut Politècnic de Viana do Castelo.

El centre, ubicat a Valença, no ha estat l’únic en emetre missatges de condol per la defunció del jove, fill únic d’un conegut matrimoni resident a Sant Julià i que, alhora, estava molt implicat en activitats socioculturals d’arrel portuguesa. No obstant, el pare del malaurat jove és el director artístic del grup folklòric de l’Associació Cultural d’Alto Minho. Jordi Galvao va ballar durant molts anys al grup, fins que, justament per raons d’estudis, va decidir tornar a Portugal. I allí es va quedar.

Vivia a la localitat d’Ermelo, d’on era el seu pare, i molt a tocar de Sojao, on dissabte al vespre va patir el fatídic accident. El vehicle en què viatjava d’acompanyant va perdre el control per causes que no han transcendit i va acabar caient al riu, en una llacuna que va cobrir del tot el turisme. El seu conductor, de 50 anys, en va poder ser rescatat amb tot just unes rascades a la cara. En canvi, la mort del jove nascut a Andorra va ser certificada allí mateix.

 

En un missatge formal i institucional, l’escola universitària on cursava la llicenciatura manifesta “amb profund pesar i consternació, la defunció d’un dels nostres estudiants, Jorge Miguel Galvão Gonçalves de la llicenciatura d’Organització i Gestió Empresarial. Presentem les nostres sinceres i sentides condolences a ttos els familiars i amics”. També altres institucions dependents de la mateixa universitat, com ara la Federació Acadèmica de l’Institut Politècnic de Viana do Castelo han mostrat el seu condol i consternació.

Etiquetes

Comentaris

Trending