Enxampen un home resident quan intentava vendre cocaïna en dos locals

El detingut portava al damunt cinc grams del producte estupefaent que intentava col·locar en un bar i en un establiment d’oci nocturn

Una ratlla de cocaïna.
Una ratlla de cocaïna. arxiu

Un home resident ha estat detingut aquest divendres a la nit quan intentava vendre, en dos locals diferents, cocaïna. Persones properes a un dels establiments, sorpresos en certa manera per l’oferiment -com a mínim, per la manera de formular-lo- haurien advertit la policia, que es va presentar en un dels llocs i va arrestar l’home, acusat d’un delicte contra la salut pública.

L’home portava al damunt cinc grams de cocaïna, que no es pot considerar en cap cas gran quantitat i que fins i tot hauria pogut atribuir al seu consum personal. Però no hi ha dubtes, segons les fonts, de la intencionalitat del detingut, que va provar de ‘col·locar’ la cocaïna, almenys, en un local d’oci nocturn i en un bar.

Per aquest motiu, doncs, l’home està acusat de tràfic de droga. Les fonts consultades han preferit no informar sí l’arrestat ja tenia antecedents o sí s’ha pogut indagar en relació al fet de si hauria dut a terme la mateixa pràctica darrerament. En tot cas, aquest afer és totalment aïllat i independent de les altres detencions relacionades amb el tràfic d’estupefaents que s’han practicat els darrers dies.

Comentaris

Trending