Enxampada quan volia presentar un currículum fals al servei d’Immigració

La dona, de 27 anys, ho va fer per intentar obtenir un permís temporal de treball i residència, però va ser enxampada i, ara, afronta càrrecs per un delicte contra el tràfic jurídic

El servei d'Immigració està a l'edifici de l'Obac.
El servei d'Immigració està a l'edifici de l'Obac. Toni Solanelles

Voler trobar feina al preu que fos li ha costat car. Veient que per obtenir el permís de treball i de residència, havia d’acreditar una determinada experiència laboral que no posseïa, va presentar un document inventat. I la van enganxar. Conseqüència? Avís a la policia i detenció per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic.

Els fets van tenir lloc el passat dimecres. La dona, una no resident de 27 anys, volia tramitar l’autorització temporal de feina i residència. Com és preceptiu, una de les condicions per donar-li el permís era que demostrés que tenia la qualificació necessària per fer el treball pel qual havia de ser contractada.

I no la tenia. Per això, va presentar un document fals. Aquest, però, va ser detectat pels responsables del servei d’immigració, que, lògicament, van avisar el cos de policia. Els agents es van presentar a les dependències del departament i van procedir a la detenció de la dona.

Ara, aquesta haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. I, evidentment, tampoc podrà obtenir el permís que desitjava.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending