Enxampada una parella que accedia al país amb un ‘variat’ de droga

Els arrestats són una noia resident de 19 anys i el seu acompanyant de 25 anys i suposadament no resident que portaven, entre altres, uns 200 grams d’haixix

Agents de policia fent un control.
Agents de policia fent un control. POLICIA D'ANDORRA

Portaven un bon ‘variat’ de droga. Caldrà veure quina conclusió n’extreu el batlle de guàrdia després de les diligències pertinents de la policia. Si es tractava de producte per al consum propi o per anar una mica més enllà. En tot cas, no han pogut passar del punt fronterer del riu Runer. I és que poc abans de la mitjanit, en un control rutinari, els agents de control i vigilància al punt fronterer van enxampar una parella que accedia al país amb un assortit d’estupefaents.

En efecte, els detinguts serien una noia de 19 anys resident al Principat i el seu acompanyant, aparentment, no resident, de 25 anys. Els dos accedien al país i quan se’ls va demanar explicacions van acabar revelant que portaven al damunt 211,8 grams d’haixix, 14,2 grams de marihuana i 0,5 de metamfetamina. Els dos joves responen davant el batlle durant aquesta tarda de dimarts.

ALTERCAT A L’HOTEL

En la mateixa situació, d’haver de passar a disposició judicial, es troba una dona resident de 47 anys a qui s’acusaria d’un delicte de possessió de droga tòxica. En aquest cas se li haurien trobat restes de cocaïna. La detenció hauria estat producte d’una casualitat. La policia hauria rebut una queixa des d’un hotel per sorolls continuats en una cambra.

Quan la patrulla, aquesta matinada, s’ha presentat sobre lloc i s’ha procedit a demanar explicacions als ocupants, ben aviat s’ha vist que alguna cosa anòmala passava més enllà del soroll estricte. I així ha estat com s’han pogut descobrir les restes de droga i s’ha produït la detenció de la dona implicada.

Comentaris (4)

Trending