Entra en un pàrquing comunal i destrossa un cotxe i un patinet elèctric

La policia va detenir l’autor dels fets, un turista de 24 anys, a qui va localitzar perquè la seva acció va ser gravada per les càmeres de seguretat de l’estacionament escaldenc

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

La policia va detenir dissabte al matí un home per causar greus desperfectes a dos vehicles que es trobaven a l’interior d’un aparcament públic. En concret, va danyar tant un cotxe com un patinet elèctric. Les càmeres de vigilància, però, el van delatar i, ara, haurà d’afrontar càrrecs per un presumpte delicte contra el patrimoni.

La intervenció va tenir lloc cap a un quart de dotze del matí. El cos d’ordre es va persona a l’estacionament, un dels comunals de barrera d’Escaldes, i va poder constatar els desperfectes que havien patit tots dos vehicles. Per un costat, l’arrestat hauria colpejat un cotxe que es trobava aparcat. Per l’altra, el patinet, d’una empresa de lloguer. En tots dos casos, els fets van tenir lloc de matinada.

La policia no va tenir gaires dificultats per localitzar el detingut. Bàsicament, havia estat gravat per les càmeres de vigilància de l’aparcament. I a més, un cop va ser controlat, va admetre els fets. L’home, un no resident de 24 anys, ha estat posat a disposició judicial sota els càrrecs d’un delicte contra el patrimoni.

Una altra intervenció d’aquest cap de setmana va tenir lloc a Canillo. La policia va detenir un home, resident de 34 anys, per haver agredit la seva parella durant una discussió. Se l’imputa un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic.

Comentaris (2)

Trending