Ensurt per un petit incendi en la teulada d’un local annex a les Botigues Molines

Els bombers creuen que una burilla mal apagada hauria estat l’origen que el foc prengués en la llana de vidre del sostre d’un magatzem al Clot d’Emprivat d’Escaldes

Els bombers actuant damunt la teulada del petit local-
Els bombers actuant damunt la teulada del petit local-

Probablement una burilla mal apagada i llançada al damunt d’un petit local que hi ha annexat a les Botigues Molines -en aquest cas en la cara que dóna a l’avinguda Consell de la Terra, a Escaldes- hauria obligat els bombers a intervenir poc abans de les 11 de la nit per evitar mals majors. Tot plegat hauria quedat en un ensurt. Però en poques setmanes els bombers han hagut d’actuar gairebé en el mateix indret.

Tot porta a indicar que la burilla s’hauria colat per algun dels forats que conté la xapa que actua de sostre de l’esmentat local, un petit magatzem a tocar d’un establiment forn de pa granja que hi ha al xamfrà de l’avinguda Consell de la Terra amb François Mitterrand, a la zona del Clot d’Emprivat d’Escaldes. La poca flama o fins i tot només l’escalfor que desprengués la burilla ha pres amb la llana de vidre de la teulada.

Per poder procedir millor i assegurar-se de la sufocació del petit incendi els agents del cos d’extinció i salvament han desmuntat parcialment almenys el sostre i han apagat del tot el que no ha passat de ser un petit ensurt.

Comentaris

Trending