Ensurt per l’incendi a un pis de Príncep Benlloch

Els bombers han dut a terme una actuació a l’immoble per extingir les flames, que també hauríen provocat una considerable fumera

El fum sortint per la finestra del pis afectat, amb els bombers preparant la intervenció.
El fum sortint per la finestra del pis afectat, amb els bombers preparant la intervenció.

Fort ensurt el que s’ha produït fa poca estona en un pis de l’avinguda Príncep Benlloch d’Andorra la Vela. Al lloc dels fets s’han desplaçat efectius dels bombers per mirar d’extingir un foc a la cuina d’un domicili del primer pis de l’edifici número 39. La intervenció del cos de salvament ha obligat a tallar la via uns tres quarts d’hora, fet que també ha provocat complicacions de trànsit. 

L’avís s’ha rebut pels volts de les quatre de la tarda. A un pis de l’avinguda s’ha declarat l’incendi, que ha afectat principalment la cuina. Cap al lloc s’han desplaçat de seguida efectius dels bombers de la caserna de Santa Coloma. En concret, dos camions de foc, una ambulància i un cotxe. A més, també s’han desplaçat efectius del cos de policia i del servei de circulació. Segons els testimonis, en un primer moment el succés hauria provocat molt de fum.

Efectius del cos han pogut accedir a l’immoble i han controlat la situació en 45 minuts. Pel que fa al propietari del pis, ha estat traslladat a l’hospital perquè ha inhalat el fum que ha provocat el foc, però no té cap lessió de gravetat.

Actuació dels bombers a Príncep Benlloch

Etiquetes

Comentaris

Trending