Ensurt per un foc de xemeneia a Arans

Els bombers han desplaçat dues dotacions des de la Massana i han pogut controlar de seguida la situació sense que s’hagin de lamentar danys importants

Els bombers intervenen per evitar que el foc vagi a més.
Els bombers intervenen per evitar que el foc vagi a més.

Ensurt el que s’ha viscut aquest matí a Arans. La culpa? Un foc en la xemeneia d’un dels edificis de la població ordinenca. Cap a la zona s’han desplaçat efectius de bombers per controlar la situació i evitar que les flames es puguin acabar estenent a altres parts de l’immoble.

L’avís s’ha rebut poc abans de les dotze del migdia. Sortia fum de la xemeneia d’un edifici d’Arans, al costat de la mateixa carretera general. La situació ha generat un considerable ensurt entre els veïns.

Cap al lloc dels fets s’han desplaçat de seguida dues dotacions de bombers, una des de la Massana i una altra des de la caserna de Santa Coloma, amb un camió escala. També s’han mobilitzat efectius del cos de policia i del servei de circulació de la parròquia.

Un cop allà, efectius del cos d’extinció han pogut controlar la situació. Amb l’escala, han pogut pujar fins a la xemeneia i evitar que el foc anés a més. Tot ha quedat, doncs, en un petit incident sense conseqüències.

Etiquetes

Comentaris

Trending