L’enèsim intent d’estafa: obtenir el permís de conduir sense cap examen

Els experts alerten que es vagi amb molta cura amb qualsevol cosa que s’ofereix per les xarxes socials, perquè estan proliferant cada vegada més els fraus, que estan arribant a Andorra en massa

Una de les imatges que s'estan usant.
Una de les imatges que s'estan usant.

És l’últim, o el penúltim, perquè demà passat segurament n’hi haurà un de nou, intent d’estafa que arriba a Andorra. El reclam és poder aconseguir el permís de conduir, el permís andorrà, sense haver de fer cap examen. Ni teòric ni pràctic. De fet, la promesa és que no cal ni tan sols acudir a cap autoescola.

Com a mínim un parell de perfils de Facebook estan oferint la possibilitat d’obtenir en línia el permís de conduir. Això sí, no cal anar a l’autoescola però cal tenir experiència o nocions de conducció. Els experts consultats asseguren que això és inviable i que es tracta, una vegada més, d’un intent de frau a través de les xarxes socials. Perquè una vegada algú demana com poder obtenir allò que s’ofereix s’entra en un espiral de demandes i peticions que en alguns casos poden acabar enredant l’interessat.

En fi, que per norma general els especialistes alerten i recomanen prendre molta cura davant qualsevol cosa que s’ofereix per les xarxes socials. Més encara si l’oferiment suposo obtenir quelcom d’una manera excessivament senzilla o barata. I és que cada dia més estan proliferant els fraus, que estan arribant a Andorra en massa i cada vegada més ben fets. I cada cop amb un català més ben perfeccionat.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending