S’encasta contra tres vehicles a Carlemany i acaba detingut per més que duplicar la taxa d’alcohol

El jove conductor d’un Fiat Panda ha causat aquesta matinada danys materials a dos cotxes i una motocicleta que estaven estacionats en perdre el control suposadament pel seu estat ebri

El lloc on hi ha hagut l'accident aquesta matinada ja havia recuperat la normalitat aquest matí.
El lloc on hi ha hagut l'accident aquesta matinada ja havia recuperat la normalitat aquest matí. Toni Solanelles

Un jove del país de 18 anys ha estat detingut aquesta matinada després que arran d’un accident de danys materials hagi donat una taxa d’alcohol que més que duplicava el màxim permès per estalviar-se la detenció (0,8 grams d’alcohol per litre de sang). El noi s’ha encastat contra tres vehicles que estaven estacionats a l’avinguda Carlemany, a la part alta d’Escaldes.

Segons persones que de matinada han sentit el xoc, un Fiat Panda 4x4 ha perdut el control a l’altura del número 19 de l’avinguda Carlemany i s’ha estimbat, en major o menor mesura, contra dos turismes i una motocicleta, que ha acabat al terra. Era al tomb de les 3 de la matinada segons els testimonis. Els vehicles que han rebut l’impacte estaven estacionats al voral dret de la via mirant cap a Encamp.

Els tres cotxes que s’han vist afectats pel descontrol del Panda han estat, segons les fonts, un Ford Focus, un Lancia Ypsilon i un Honda SCV100. Els tres vehicles estan matriculats al Principat i ha estat l’Ypsilon, segons les fonts, el que s’hauria endut la pitjor part, amb un fort enfonsament de la porta del conductor.

Requerida la policia, i una vegada han acudit al lloc tant una patrulla com els especialistes de trànsit, una vegada s’ha fet el control d’alcoholèmia al jove escaldenc, s’ha constatat una positivitat propera a l’1,9 amb la qual cosa se l’ha detingut i passarà a disposició properament, rebent, molt probablement, la corresponent sanció econòmica a banda de la retirada del permís de conduir.

Comentaris (1)

Trending