S’encasta contra un fanal a la Massana i un voral a Ordino i acaba detingut per anar begut

Els agents de circulació ordinencs van retenir l’home, un resident que ha protagonitzat dos incidents aquesta matinada al volant d’una furgoneta

Comentaris

Una imatge de la rotonda de la Clota Verda.
Una imatge de la rotonda de la Clota Verda. ARXIU

Un conductor resident ha acabat dormint la mona aquesta matinada al despatx central de la policia després de protagonitzar en poca estona i amb pocs quilòmetres de distància dos incidents originats, molt probablement, pel seu estat d’embriaguesa, que situat davant el volant d’una furgoneta l’han convertit en un perill. Encara bo que la situació no ha passat de poc més que un ensurt i ni tan sols el protagonista de l’aventura automobilística no ha resultat ferit.

L’episodi ha finalitzat pels volts de 2/4 de 2 de la matinada després que l’home acabés impactant amb la seva furgoneta contra el voral de la voravia, a pocs metres de la rotonda de la Clota Verda. A Ordino. La dotació d’agents de circulació ordinencs s’ha trobat amb l’incident i ha retingut l’home sospitant d’una més que notable embriaguesa. Fins allí s’ha desplaçat una patrulla de la policia que després de fer el pertinent control d’alcoholèmia ha acabat detenint l’home en constatar un positiu notable. Suposadament, el mateix conductor i el mateix vehicle havien protagonitzat una estona abans un xoc contra un fanal a la Massana.

L’home s’haurà de fer càrrec dels danys causats a la via pública. En anar sota els efectes de l’alcohol, l’assegurança repercutirà les despeses en el conductor. El vehicle, després del cop contra el voral, ha quedat força malmès en la seva part davantera i una grua l’ha hagut de retirar. També els bombers han hagut d’acudir al lloc per netejar la via .

Comentaris (3)

Trending