Empresonat l’home que va perforar el timpà a la seva parella d’una bufetada

La Batllia considerar la gravetat de les lesions en un cas de violència de gènere en l’àmbit domèstic que hi va haver dijous a la tarda

Interior del centre penitenciari.
Interior del centre penitenciari. ARXIU

La Batllia ha decretat l’empresonament, després de dictar una condemna ràpida i ferma, de l’home que dijous a la tarda en el marc d’una desavinença conjugal va acabar perforant un dels timpans de la seva parella d’una plantofada. El batlle de guàrdia va considerar que la gravetat de les lesions produïdes feia el causant mereixedor d’una pena de reclusió.

Els fets van passar dijous a la tarda en el domicili conjugal. Arran d’una discussió de parella, l’home va acabar bufetejant la parella. Quan l’episodi d’agressions es va calmar -que no vol dir que es normalitzés la situació-, i vist que es mantenia el dolor, la dona va decidir acudir al centre hospitalari. Allí va haver d’explicar què havia passat i es va activar el protocol corresponent.

A més a més, a la dona se li va detectar que arran dels cops se li havia rebentat un timpà. Per això, després de les corresponents valoracions i atencions mèdiques es va derivar la víctima cap al despatx central de la policia perquè interposés la corresponent denúncia. Amb posterioritat, els agents van acompanyar la dona al seu domicili i com que hi havia l’home, van procedir a la seva detenció.

Revisió mèdica d'un timpà auditiu.

Relacionat

Li perfora el timpà d’una plantofada

L’arrestat va passar la nit de dijous a divendres a les cel·les de l’edifici administratiu de l’Obac i durant la tarda d’ahir, divendres, va passar a disposició de la Batllia, que va acabar decretant la condemna de l’agressor i el seu empresonament. En canvi, un altre detingut dijous, en aquest cas a la nit, s’ha estalviat la pena de reclusió.

Discussió amb embriaguesa

En aquest cas, just a l’hora de sopar, més o menys, els veïns d’un edifici van alertar la policia pels sorolls i la discussió que hi havia en un pis. Quan els agents van acudir al lloc indicat es van trobar una mare i un fill que mantenien una tensa discussió especialment perquè el noi, de poc més de 20 anys, presentava una important embriaguesa. Aparentment havia consumit alcohol alhora que el tractament farmacològic que seguiria habitualment.

Quan el jove va veure arribar els agents, els va començar a increpar, a amenaçar. I no els va quedar més remei que detenir-lo i dur-lo, no sense dificultats, al despatx central. Fonts consultades han assegurat que no hi va haver manera de poder-li fer la prova de l’alcoholèmia i que es va mostrar molt violent durant molta estona, fins i tot autolesionar una vegada ja era ingressat a les cel·les. Tot i això la situació no va passar d’aquí i l’endemà va recuperar la llibertat.

Comentaris (2)

Trending