Li perfora el timpà d’una plantofada

La policia deté un home, pendent de passar a disposició judicial, després que agredís la seva parella

Revisió mèdica d'un timpà auditiu.
Revisió mèdica d'un timpà auditiu. ARXIU

La policia està a l’espera de passar a disposició judicial un home de mitjana edat que va detenir anit després que una dona es presentés al despatx central a interposar una denúncia per l’agressió que havia sofert, al seu domicili i amb la seva parella com a autor, en el marc d’una batussa conjugal.

Els fets s’haurien produït aquest dijous a la tarda. Una discussió de parella va anar pujant de to fins que l’home, esverat i sense control, va començar a bufetejar la dona amb certa intensitat. A poc a poc la situació es va aturar tot i la tensió que es vivia. A la dona el dolor producte dels cops no li desapareixia i va decidir acudir a l’hospital perquè se li fes la pertinent valoració mèdica.

Allí va haver d’explicar el motiu del dolor i, en conseqüència, es va activar el protocol corresponent. Se li va diagnosticar, entre altres, la perforació d’un dels timpans com a producte dels cops rebuts durant la batussa. Després de l’atenció mèdica, la víctima va acudir a les dependències policials a interposar la corresponent denúncia.

Una vegada feta la gestió burocràtica pertinent, agents del cos van acompanyar la víctima i denunciant fins al seu domicili, on hi havia l’home i agressor. En conseqüència, va ser detingut i, segons les fonts consultades, durant el dia d’avui hauria de ser posat a disposició judicial. El més probable és que se li imposi una condemna per la via ràpida que comportarà que hagi de deixar el domicili i no pugui entrar en contacte amb la parella durant un temps.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending