Embriac perdut causa danys a dos vehicles i acaba detingut de matinada al centre d’Encamp

Un veí va alertar que hi havia un home a l’avinguda François Mitterrand malmetent una furgoneta i els agents de circulació van mobilitzar la policia, que va acabar formalitzant l’arrest

L'avinguda François Mitterrand a l'altura del número 32, on haurien succeït els fets.
L'avinguda François Mitterrand a l'altura del número 32, on haurien succeït els fets. G. P.

Com si d’un adversari perillós es tractés, un home andorrà de 30 anys ‘s’acarnissava’ aquesta matinada contra una furgoneta estacionada en un espai d’un cèntric vial d’Encamp. Alertat pel soroll, un veí va ser conscient de la situació i va acabar avisant els agents de circulació que al seu tomb van mobilitzar la policia. I finalment van ser agents d’aquest cos de seguretat que van acabar arrestant l’home, que presentava una embriaguesa més que notable.

Els fets haurien passat a l’altura del número 32 de l’avinguda François Mitterrand. Alertats els urbans, i per no veure’s involucrats en afers que alguns cops se’ls han girat en contra, veient que l’home estava fora de sí, van contactar amb la policia. Eren les 3 de la matinada aproximadament. Els agents van haver de frenar l’implicat tot descobrint que no era només la furgoneta (una Kangoo) la que havia patit danys. També una motocicleta (Honda FJS400) havia resultat danyada.

Com que els testimonis consultats no van poder veure l’actuació fora de lloc de l’implicat, no ha transcendit si els danys els va causar l’home més enllà de fent-ho a cops de peu o fent caure, per exemple, el vehicle de dues rodes a terra. En tot cas, segons les fonts, sí que queda clar que la detenció s’hauria produït únicament per un delicte contra el patrimoni. D’entrada, no consta que hi hagués ni tan sols com enfrontament amb els agents tot i l’embriaguesa de l’arrestat.

Comentaris

Trending