Ebri i sense permís de conduir s’encasta en unes tanques a la Baixada del Molí i acaba detingut

El jove de 19 anys, que està pendent dels resultats de les proves de tòxics, pilotava un cotxe matriculat al Principat sense haver estat mai habilitat per fer-ho

Una imatge d'arxiu de la Baixada del Molí.
Una imatge d'arxiu de la Baixada del Molí. ARXIU

Haver begut més del compte, molt més, i fins i tot, probablement haver consumit altres coses, i no haver acreditat mai legalment la capacitat de conduir no hauria impedit un jove resident de 19 anys posar-se al volant d’un Volkswagen Golf matriculat al Principat. I fer-ho de tal manera que, al final, acabés encastant-se en unes tanques protectores dels vianants a la Baixada del Molí. Tot plegat, quan els agents de policia l’han enganxat, li ha valgut la detenció.

Els fets han passat poc després de 2/4 de 6 d’aquesta passada matinada i els agents han acabat controlant el vehicle i el seu conductor després que topés contra les tanques, que primer semblaven força malmeses i que després no ho estaven tant encara que el comú d’Andorra la Vella ja hauria advertit que es guarda les accions pertinents per reclamar els eventuals danys en el mobiliari urbà.

En fi, que el jove ha donat positiu d’alcoholèmia i, segons les fonts policials consultades, s’estaria pendent de rebre els resultats de les proves toxicològiques perquè tot feia indicar que tampoc no serien gaire favorables al jove. Això i, a més a més, el fet de no tenir carnet de conduir. No el tenia perquè mai l’ha tingut, no pas per res més.

Comentaris (1)

Trending