Dos detinguts per matar un gat d’una escopetada a Pal

La policia va acudir al poble massanenc alertada per uns veïns i van arrestar dos homes de 21 i 54 anys

Una imatge del poble de Pal.
Una imatge del poble de Pal. ARXIU

La policia va detenir aquest diumenge a Pal dos homes, de 21 i 54 anys, després que sense solta ni volta, amb l’escopeta de caça reglamentària i degudament autoritzada per a la cinegètica, disparessin contra un gat causant-li la mort a l’instant. Els fets haurien passat de dia en un lloc força cèntric del quart massanenc.

El cos d’ordre hauria estat alertat telefònicament per uns veïns de la zona, que haurien presenciat esparverats l’escena. Segons les fonts, el tret hauria estat totalment un caprici, una diversió. Els agents que van acudir a l’alerta van arrestar de seguida els dos homes, comissant-los les armes, i els van acusar genèricament d’un delicte contra el medi ambient. La situació s’ha estat gestionant amb la màxima discreció.

Cap dels col·lectius animalistes del país, tampoc les associacions legalment constituïdes i que moltes d’elles treballen en felins, estaven al corrent de la situació i la primera reacció ha estat de totalment indignació i condemna, al mateix moment que miren de recopilar informació per si encara hi ha marge de maniobra per poder dur a terme alguna actuació legal.

-seguirà ampliació-

Comentaris (18)

Trending