Dos detinguts a la frontera hispanoandorrana per possessió de drogues

També s’ha arrestat la darrera setmana diverses persones per ser positiu en tòxics i alcoholèmia al volant, algunes d’elles arran accidents

Comentaris

La duana a la frontera amb Espanya.
La duana a la frontera amb Espanya. ARXIU

La Policia ha efectuat, al llarg del cap de setmana i durant els últims dies diverses detencions relacionades amb la possessió i consum de drogues. Dos d’elles, s’han efectuat a l’entrada al país a través de la frontera del riu Runer de persones no residents. Així mateix, diversos conductors han estat arrestats per ser positius en tòxics i alcoholèmia al volant, algunes d’elles arran diferents accidents amb danys materials.

Aquest dissabte, a les 13:49 h, la Policia va arrestar a la frontera del riu Runer un home, no resident de 28 anys, per introduir 0,4 grams de cocaïna i 1,5 grams de marihuana. Diumenge, també a la frontera, es va detenir un altre no resident de 25 anys en possessió de 0,8 grams de cocaïna, 5 grams d’haixix i 3,5 de marihuana.

D’altra banda, la darrera setmana la Policia ha detingut una persona de 31 anys per positiu en tòxics al volant, i onze més entre els 24 i els 52 anys per alcoholèmia, amb taxes de fins a 2,6, 2,04 i 1,79 grams d’alcohol per litre de sang. Dues dels arrests es van produir arran d’accidents amb danys materials.

Comentaris

Trending